Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Φεστιβάλ Ολύμπου – Ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Κοινωνία Πολιτισμός

Σε εκλογές προχώρησαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση, ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός που ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Στον απολογισμό του ο απερχόμενος πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος αναφέρθηκε στο έργο του και απάντησε στα όσα ειπώθηκα για την εκ νέου υποψηφιότητα του, παρά το γεγονός πως ίδιος είχε ανακοινώσει οτι δεν θα είναι υποψήφιος ξανά. Όπως είπε, δέχθηκε να παραμείνει με την παρότρυνση πολλών συναδέλφων και φίλων του φεστιβάλ αλλά και πολλών φορέων προκειμένου να βοηθήσει στη μετάβαση στη νέα οργανωτική δομή του φεστιβάλ που ήταν και δική του πρόταση.

Ο κ. Παπαχρήστος έδωσε στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου το πρώτο αντίκτυπο του λευκώματος για τα 50 χρόνια του Φεστιβάλ, την έκδοση του οποίου χρηματοδότησε η Π.Ε Πιερίας, με τον απερχόμενο πρόεδρο να τονίζει αρκετές φορές την συμβολή και υποστήριξη της κα Μαυρίδου στον ΟΡΦΕΟ.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία με 18 υποψηφίους νέους και παλαιούς, που διεκδίκησαν μια θέση στο Δ.Σ. Εκλέγονται εννέα και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Παπαχρήστος Γρηγόρης 91 ψήφοι

Μετενίδης Ραφαήλ 90

Σαμαλής Γεώργιος 72

Χατζηγιάννης Περικλής 72

Δήμου Βασίλης 70

Τασχουνίδης Πλάτων 68

Μανωλόπουλος Οδυσσέας 67

Παπαδοπούλου Σιμέλα (Μελίνα) 67

Γεωργούλη Ελένη (Λένα) 66

Ακολουθούν με σειρά ψήφων

Μακρίδου Παρθένα (Πιπίτσα) 56

Καρατζίδου Παναγιώτα (Γιώτα) 50

Ματζόγλου – Τσιώλη Γεωργία (Τζίνα) 50

Παπαβασιλείου Όλγα 50

Παπαναστασίου Αναστάσιος 50

Λακασάς Νικόλαος 46

Χατζηχριστοδούλου Σταμάτης 36

Καραγιαννίδου Κυριακή (Κική) 31

Ζάννας Κωνσταντίνος 24