Έφυγε από τη ζωή ο υποδιευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε ηλικία 58 ετών

Κοινωνία

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κατερίνης καθώς έφυγε από τη ζωή ο υποδιευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, Θεόφιλος Κιρμανίδης σε ηλικία 58 ετών.

 “Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πιερίας φτωχότερη από χθες. Με πολλή θλίψη ενημερωθήκαμε για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου Θεόφιλου Κιρμανίδη, Υποδιευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους μαθητές και μαθήτριές του που τόσο αγαπούσε.  Καλό ταξίδι συνάδελφε!“, αναφέρει σε μήνυμα του ο ΣΕΠΕ Πιερίας.

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης, εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια του εκπαιδευτικού Θεόφιλου Κιρμανίδη, υποδιευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης” επισημαίνει σε μήνυμα του ο πρόεδρος της ΣΕΠΕ Δήμου Κατερίνης, Κωνσταντίνος Φιλοκώστας.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ώρα 16:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 15:30 μ.μ.