Φαρμακευτικός Σύλλογος Πιερίας: Νέο σύστημα διαχείρισης και παρουσίασης των φαρμακείων που εφημερεύουν

Υγεία

Ο Φ.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό του περνώντας σε ένα νέο σύστημα διαχείρισης και παρουσίασης των φαρμακείων που εφημερεύουν με σκοπό την διευκόλυνση των πολιτών.

Έτσι λοιπόν σε συνεργασία με την εταιρεία ITEQΑ.Ε. ετοιμάστηκε το νέο σύστημα παρουσίασης των φαρμακείων που εφημερεύουν. Στις προθήκες των φαρμακείων θα βρίσκετε το πρόγραμμα της εβδομάδας, είτε τυπωμένο (εικόνα-1) είτε σε οθόνη προβολής (εικόνα -2), με τα φαρμακεία υπηρεσίας ,με το ωράριο λειτουργίας την διεύθυνση και το τηλέφωνο. Επίσης σε κάθε φαρμακείο θα υπάρχει ένα QRCode (εικόνα -3) , μοναδικό για κάθε
φαρμακείο. Σκανάροντας το QRcode με το κινητό σας θα μπαίνετε αυτόματα στο πρόγραμμα εφημεριών όπου θα φαίνονται τα φαρμακεία υπηρεσίας με όλα τα στοιχεία τους. Ένας χάρτης θα δείχνει την ακριβή τοποθεσία σε σχέση με το φαρμακείο που βρίσκεστε , καθώς και την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε .
Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή FSPIERIASefimeries από το Appstore ή από το Playstore στο κινητό σας και να δείτε τις εφημερίες σε όλο τον νομό.
Ο Φ.Σ. Πιερίας με τα φαρμακεία του βρίσκεται πάντα κοντά στους πολίτες, σε κάθε γωνιά του νομού, προσφέροντας υπηρεσίες όλο το εικοσιτετράωρο.
Ελπίζουμε η νέα υπηρεσία να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών της Πιερίας.