«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του κυρίου Λαγδάρη και της παρέας του», τα 15 σημεία των εξαγγελιών του για τον Κολινδρό το 2014!

Πολιτική

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

O κύριος Λαγδάρης είπε ψέματα στους Κολινδρινούς συνδημότες μας το 2014. Εξήγγειλε 15 έργα εκ των οποίων δεν έκανε τίποτα!

Η αλήθεια είναι εδώ και είναι αμείλικτη!

Η πραγματικότητα –  είναι ότι σήμερα η βόρεια Πιερία με βάση στοιχεία της ICAP παρουσιάζει τον χαμηλότερο δείκτη οικονομικής ανάπτυξης και σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας.

Ο Κος Λαγδάρης συνεχώς βρίσκεται σε απολογία, τόσο για αυτά που έκανε – κυρίως όμως για αυτά που δεν έκανε.

Κι όταν απαντά μιλά χρησιμοποιώντας τη δημιουργική ασάφεια που είναι προνόμιο των Συριζαίων φίλων του. Που κανείς δεν καταλαβαίνει τί λέει, τί εννοεί και τι θα ήθελε πιθανά να πει! 

Διαβάστε τα 15 έργα που εξήγγειλε ο κύριος Λαγδάρης και η παρέα του και δεν έκανε τίποτα:

 1.           Αξιοποίηση του Ρέματος Βούθνηκα – Δημιουργία Αστικού Πάρκου – Χώρου Πρασίνου – Κατασκευή Ειδικών Μονοπατιών – Παιδικών Χαρών. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

2.            Αξιοποίηση πεδίου βολής και όλων των εκτάσεων του Δήμου. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

3.            Οριστική λύση στα πολεοδομικά προβλήματα που υπάρχουν στον  Κολινδρό. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

4.            Προώθηση Οικιστικής Ανάπτυξης για την ανάδειξη του Δήμου μας σε περιζήτητο τόπο για μόνιμη κατοικία και προσέλκυση νέων κατοίκων. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

5.            Κατασκευή Μεγάλου Περιφερειακού δρόμου από τη μονή του Αγίου Αθανασίου έως τα σφαγεία. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

6.            Προτάθηκε ήδη (το 2014) για ένταξη στο πρόγραμμα Leader με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

7.            Ένταξη στο Σ.Ε.Σ( ΕΣΠΑ) 2014-20120 ’ η διάνοιξη του δρόμου Κολίνδρου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατηρίου σε συνεργασία με την Ημιπεριφέρεια και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας . Έργο το οποίο θα μετατρέψει τον Κολινδρό σε ενδιάμεσο σταθμό χειμερινών τουριστών ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

8.            Συντήρηση και ασφαλτόστρωση τμημάτων τουλάχιστον του υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου, καθώς και η διάνοιξη νέων αγροτικών . ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

9.            Ολοκλήρωση δρόμου Σφαγεία- Καταχά. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

10.          Επίσης, υψηλής προτεραιότητας έργο είναι η βελτίωση των συνθηκών άρδευσης με την εξασφάλιση μεγαλύτερων ποσοτήτων νερού και επέκταση των αρδευτικών δικτύων. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

11.          Νερό που μπορεί να εξασφαλιστεί με την κατασκευή  φραγμάτων –ιχθυοδεξαμενών και ανόρυξη αρδευτικής – γεώτρησης στη θέση Παπακαλίμη. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

12.          Ο Κολινδρός με τη μεγάλη εθνική και θρησκευτική ιστορία του αποτελεί  ήδη θρησκευτικό τουριστικό προορισμό και στόχος μας είναι να αναδειχτούν τα ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ και ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΑ μνημεία ώστε να αποτελέσει η περιοχή μαζί με το ΒΗΜΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ και τις αρχαιότητες της Πύδνας. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

13.          Θα είμαστε αρωγοί και στυλοβάτες των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Κολινδρού. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

14.          Αναβάθμιση της λειτουργίας του αθλητικού κέντρου ώστε να καταστεί πρότυπο αθλητικό κέντρο για όλο το δήμο και πόλος ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού. Επίσης, να συμπεριληφθεί και κατασκευή γήπεδου  5×5 . ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

15.          Η πισίνα του κολυμβητηρίου θα κλειστεί με μεταλλική κατασκευή συρόμενη και συρόμενο στέγαστρο και με τη χρήση γεωθερμικών αντλιών θα θερμαίνεται  για να λειτουργεί και το χειμώνα. Ο Προϋπολογισμός είναι 400.000 €,  του προγράμματος εξοικονομώ του ΥΠΕΚΑ» ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Αρκετά πια!

Ως εδώ!

Ώρα για αλήθειες!

Εμείς δεσμευόμαστε πως θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της ευθύνης, της διαφάνειας και της ειλικρίνειας.

Για τον συνδυασμό «Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας»

Ο Επικεφαλής

Παναγιώτης Καζάς