Συλλυπητήρια επιστολή από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας για τον θάνατο του Μιχάλη Σιαμάτρα – Σήμερα στις 15.30 η κηδεία στον Ι.Ν. Θείας Αναλήψεως

Κοινωνία

Αγαπημένε μας Μιχάλη,

Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Έζησες την κάθε σου μέρα, με χαμόγελο και καλοσύνη, με ήθος και αρχές, με ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη, με εντιμότητα και σεμνότητα.

Με όλες σου τις δυνάμεις ήσουν ο στυλοβάτης της μητέρας σου και της οικογένειάς σου. Έδινες με την παρουσία σου δύναμη, κουράγιο, παραμυθία και καρτερία, σε όλες και όποιες δυσκολίες της ζωής, που όλοι μαζί κατά καιρούς έπρεπε να αντιμετωπίσετε. Ένα δυναμικό αποκούμπι. Η χαρά, το χαμόγελο, ο αγωνιστής, ο μαχητής. Η έμπνευση για όλους.

Όμως το νήμα της ζωής σου, έληξε απότομα, ξαφνικά, απροσδόκητα.

Έτσι ξαφνικά, χάθηκε ένας δικός μας άνθρωπος, ένα «παιδί – μάλαμα», καταξιωμένος λειτουργός υγείας, που είχε όλα τα προσόντα να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, με ένα τρόπο πάντα γεμάτο από αισθήματα και ανθρωπιά… Ένας άνθρωπος με το δικό του μοναδικό αλησμόνητο αποτύπωμα.

Φίλε Μιχάλη,

Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές, η οικογένεια της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, αποχαιρετά ένα πολύτιμο μέλος της, ένα ενεργό μέλος της ομάδας μας, έναν άοκνο εθελοντή, τον Μιχάλη Σιαμάτρα. Ένα νέο άνθρωπο που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και πάντα αγωνιζόταν για τους γύρω του χωρίς να επιζητεί αντάλλαγμα. Ένα άτομο που ήταν παράδειγμα δύναμης για όλους μας, που μέσα από τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και την προσφορά του επηρέασε όσο λίγοι κατάφεραν. Που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.

Στην οικογένεια  και τους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας

Με σιωπηλούς χαιρετισμούς, χαραγμένους αιώνια στην μνήμη μας.