Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας: Επιταχύνθηκε η διαδικασία της αποπληρωμής των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ – Ξεκίνησε η εκταμίευση των ποσών που εκκρεμούν

Τουρισμός

“Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Υφυπουργού Οικονομικών κ.Βεσυρόπουλου στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι ξενοδόχοι της Ημαθίας με την καθυστέρηση στην αποπληρωμή των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, στα πλαίσια της δράσης ” Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης πληττόμενων από την πανδημία τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας””, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας.

Όπως επισημαίνεται, ο κ.Βεσυρόπουλος κινήθηκε άμεσα , επικοινώνησε με τον Υπουργό Τουρισμού κ.Κικίλια και τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη για να επιταχυνθεί η διαδικασία της αποπληρωμής. Ήδη έχει ξεκινήσει η εκταμίευση των ποσών που εκκρεμούν προς πληρωμή στις επιχειρήσεις και στους δικαιούχους.

Η Ένωση μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ.Βεσυρόπουλο και να εκφράσει τη βεβαιότητα ότι  η αποδοτική και ειλικρινής συνεργασία που υπάρχει μαζί του θα συνεχιστεί και στο μέλλον, καταλήγει η ανακοίνωση.