Κακοκαιρία Διομήδης, Πιερία: Κλειστός ο δρόμος στο Ξηρολάκι, αλυσίδες στο επαρχιακό δίκτυο προς το χιονοδρομικό, πυκνή χιονόπτωση στον Άγιο Δημήτριο

Κοινωνία

Κλειστός παραμένει ο δρόμος στο Ξηρολάκι και συγκεκριμένα στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταρώτισσας – Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ελατοχωρίου, από το 32 έως το 36 χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο).

Τόσο στο Ελατοχώρι όσο και στον Άγιο Δημήτριο βρίσκονται από δυο μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Στο δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας βρίσκονται από χθες το απόγευμα, ενώ από σήμερα το πρωί και στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Pieriasocial.gr έχει αποκολληθεί κομμάτι βράχου στη Μόρνα. Νωρίς αύριο το πρωί οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε Πιερίας θα μεταβούν στο σημείο για απομακρύνουν το κομμάτι βράχου.

Στο υπόλοιπο δίκτυο οι δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς προβλήματα, ωστόσο ανάλογα με την ένταση της κακοκαιρίας και τις χιονοπτώσεις σήμερα το βράδι, το πρωί θα γίνει εκ νέου εκτίμηση της κατάστασης.