Δήμος Κατερίνης: Ο Φάνης Τερζόπουλος επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Δ.Σ – Αντιπρόεδρος ο Λ. Ντόντης και Γραμματέας ο Α. Λιακόπουλος – Τα μέλη των Επιτροπών

Κοινωνία

Ο Φάνης Τερζόπουλος επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, κατά τις δημαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάζαρος Ντόντης (Πολίτες σε Δράση) και Γραμματέας του Συμβουλίου ο Αποστόλης Λιακόπουλος (Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα).

Δικαιολογημένοι απόντες από τη συνεδρίαση ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μπεϊνάς, Θωμάς Αναστασιάδης, Τάκης Λεμονόπουλος και Αποστόλης Λιακόπουλος.

Ο κ. Τερζόπουλος έλαβε 31 ψήφους και 5 λευκά. Το ίδιο αποτέλεσμα προέκυψε και από την κάλπη για τη θέση του αντιπροέδρου με τον κ. Ντόντη, ενώ στην κάλπη εκλογής Γραμματέα ο κ. Απ. Λιακόπουλος έλαβε 24 ψήφους, 4 άκυρα και 9 λευκά. Να σημειωθεί ότι από τη διαδικασία απείχε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Τσουπέης

Της διαδικασίας (έως την εκλογή του προέδρου) προέδρευσε ο πλειοψηφών σύμβουλος Γιάννης Συμεωνίδης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με επανεξέλεξαν στην θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ειδικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και τον επικεφαλής της παράταξης «Ανανέωση Τώρα» Γιώργο Νταντάμη, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

Δεσμεύομαι σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των δημοτικών παρατάξεων ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι για την εύρυθμη λειτουργία του συμβουλίου, διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους και να καταθέτουν τις προτάσεις τους για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Είμαι πεπεισμένος, ότι με τη δική τους συνεργασία το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να είναι η καρδιά της Δημοκρατίας και ο χώρος όπου παράγεται πολιτική, προάγεται ο διάλογος και μεταφέρεται η άποψη και η αγωνία κάθε δημότη.

Με την ευκαιρία, εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, καλή και δημιουργική χρονιά», δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φάνης Τερζόπουλος, αναλαμβάνοντας εκ νέου τα καθήκοντά του.

Στη συνέχεια τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στην Οικονομική Επιτροπή από την πλειοψηφία εκλέγονται οι: Νίκος Κατανάς, Γιάννης Συμεωνίδης και Γιώργος Τσιαλός, με αναπληρωματικά μέλη τους Αθανάσιο Αναγνώστου, Αθανάσιο Μπαρμπαγεωργόπουλο και Δημήτρη Μορφακίδη

Από τους Πολίτες σε Δράση οι: Δημήτρης Βαϊνάς με αναπληρωματικό τον Λάζαρο Ντόντη

Από τον Συνδυασμό «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» οι Μιχάλης Γεωργιάδης με αναπληρωματικό τον Θανάση Λιακόπουλο

Ένα μέλος εκλέγουν και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, τον κ. Νίκο Μακρίδη

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφούσα παράταξη εκλέγονται οι: Στάθης Κεραμιδιώτης, Ασημίνα Πούλιου και Κώστας Φιλοκώστας με αναπληρωματικούς τους Αθανάσιο Αναγνώστου, Γιάννη Συμεωνίδη και Αστέριο Μπουσνάκη.

Από τους Πολίτες σε Δράση ο Θωμάς Αναστασιάδης με αναπληρωματικό τον Γιώργο Ίτσιο

Από τον Συνδυασμό «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» η Ουρανία Παπαγεωργίου με αναπληρωματικό τον Αθανάσιο Λιακόπουλο

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι εξέλεξαν τον Κώστα Τσιουκάνη

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και με αφορμή τη δια ζώσης συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φάνης Τερζόπουλος έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί, έτυχε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάζαρος Ντόντης, λαμβάνοντας συμβολικό δώρο.