Τοποθέτηση φωτεινών παλλόμενων σηματοδοτών στις περιοχές των Τ. Κ. Γανόχωρας και Κάτω Αγίου Ιωάννη

Κοινωνία

Εργασίες τοποθέτησης φωτεινών παλλόμενων σηματοδοτών, πραγματοποιήθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της καθημερινότητας των πολιτών.

Το Συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Πιερίας, προχώρησε στην εγκατάσταση φωτεινών παλλόμενων σηματοδοτών στις περιοχές των Τοπικών Κοινοτήτων Γανόχωρας και Κάτω Αγίου Ιωάννη του Δήμου Κατερίνης.

Οι εργασίες εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού – φωτοσήμανσης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΥΤΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ», που χρηματοδοτείται από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΟΡΩΝ της ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Σημ

«Το έμπειρο προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και καθημερινά πραγματοποιεί επιτόπιους ελέγχους και παρεμβάσεις σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συντήρηση και την αποκατάσταση κάθε φθοράς ή έλλειψης. με γνώμονα την ασφαλή οδική κυκλοφορία», δηλώνει χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.