Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Με ασφαλτόστρωση ολοκληρώθηκε η παρέμβαση κατασκευής τοπ. αγωγού δικτύου ομβρίων στην οδό Β. Ηρακλείου

Κοινωνία

Με ασφαλτόστρωση ολοκληρώθηκε η εκτεταμένη παρέμβαση της ΔΕΥΑΚ στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου (και στις παρόδους της), όπου προηγήθηκε η κατασκευή τοπικού αγωγού δικτύου ομβρίων, με παράλληλη κατασκευή σχαρών, για την ομαλή απορροή και τη μη συγκράτηση λιμναζόντων υδάτων.

«Το χρόνιο πρόβλημα πλημμυρικών φαινομένων μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση, που ταλαιπώρησε τους κατοίκους στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου επιλύεται οριστικά. Όπως έχω επισημάνει η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας συνιστά προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάζουμε την υλοποίηση κι άλλων αντίστοιχων έργων που προστατεύουν τις περιουσίες των δημοτών και αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας» σημείωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε. Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Συμεωνίδης, ο Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Μορφακίδης και ο Αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας & Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης.