Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση με τις διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Πολιτική

Η Βουλευτής είχε συνάντηση με τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας, κυρία Φλώρα Σορώτου και τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας, κυρία Μεταξία Τσιαργαλή.

Οι Διευθύντριες κατ’ αρχάς ευχαρίστησαν την κυρία Μάνη για τις ενέργειές της και τη συμβολή της αφενός στην απόκτηση δύο αναπηρικών αμαξιδίων προ ολίγων μηνών για την εξυπηρέτηση μαθητών, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη και αφετέρου στον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών σχολικών μονάδων της Πιερίας, με βιβλία που θα συντελέσουν στην ανάπτυξη της κριτικής και δημιουργικής σκέψης των μαθητών. 

Η κυρία Μάνη ενημερώθηκε για διάφορα ζητήματα εκπαίδευσης στην Πιερία, καθώς επίσης για το ότι η δια ζώσης διδασκαλία διεξάγεται ομαλά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε αυτό φυσικά έχει συντελέσει η προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων αλλά και το σύνολο των εκπαιδευτικών για την πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Επιπλέον, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι τα όποια κενά σε διδακτικό προσωπικό, έχουν καλυφθεί σε όλες σχεδόν της σχολικές μονάδες της Πιερίας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Η Βουλευτής συνεχάρη τις Διευθύντριες για το εξαιρετικό τους έργο και αντήλλαξε ευχές ενόψει των Άγιων Ημερών που ακολουθούν.