Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες σήμερα μέλη και φίλοι του κόμματος για την ανάδειξη του νέου προέδρου – 11 εκλογικά κέντρα στην Πιερία

Πολιτική

Άνοιξαν οι κάλπες για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, σε 840 εκλογικά τμήματα, σε όλη την Ελλάδα.

Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής  αναφέρει ότι “στις εκλογές αυτές ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής” και διευκρινίζει: “Ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής, ορίζονται όσες και όσοι συμφωνούν με τις αρχές και τις επιδιώξεις του κινήματος. Κατά τη διαδικασία των εκλογών όποια/ος δεν είναι ήδη μέλος, υποβάλλει αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος και δηλώνει ότι δεν είναι μέλος άλλου πολιτικού κόμματος. Μέλη ή φίλοι μπορούν να εγγραφούν Ελληνίδες/Έλληνες πολίτες, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαπές/οί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα, ηλικίας 16 ετών και άνω, οι οποίοι αποδέχονται τις αρχές του   Κίνημα Αλλαγής . Δεν μπορούν να εγγραφούν μέλη ή φίλοι όσες και όσοι συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα ή σε φορείς με στόχους που έρχονται σε αντίθεση με το Κίνημα Αλλαγής  ”.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού ταυτότητας. Το κόστος συμμετοχής στην ψηφοφορία είναι 3 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Οι εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής  θα διεξαχθούν στην Πιερία :

α/αΔήμος                     Εκλογικό Κέντρο
1ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠνευματικό Κέντρο Κατερίνης (Ισόγειο)
2ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠνευματικό Κέντρο Κατερίνης  (α όροφος)
3ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΔημαρχείο Κάτω Μηλιά
4ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠρώην  Κοινότητα  Ρητίνης
5ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΚΕΠ Βασ. Γεωργίου , Κορινός
6ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥΔημαρχείο ΚΕΠ  Λιτόχωρο
7ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥΔημαρχείο Λεπτοκαρυά
8ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥΔημαρχείο Αίθουσα Δ.Σ. Κονταριώτισσα
9ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥΔημαρχείο Αιγίνιο
10ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥΔημαρχείο  Κίτρος Πιερίας
11ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥΔημαρχείο Μακρύγιαλλος