Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Κατερίνη για το πράσινο new deal, με ομιλητή τον Α. Ραλλάτο, επικεφαλής του τμήματος περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ

Περιβάλλον

 Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, την Κυριακή 5 Δεκέμβρη στις 18.30 στο ΔΙΠΑΕ Κατερίνης (πρώην ΤΕΙ, απέναντι από το ΙΚΑ – επί της οδού Κανελλοπούλου 2) με θέμα: “Πόσο πράσινο είναι το πράσινο new deal; Αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος και την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων”.

Την κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ και επικεφαλής του τμήματος περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις με θέμα: “Η ασυδοσία του κεφαλαίου για τα κέρδη και οι συνέπειες στο περιβάλλον και την υγεία του λαού” , με ομιλητή τον Νίκο Τσουπέη, δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης, εκλεγμένο με την Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ.

Επίσης παρέμβαση με θέμα ” Ενεργειακή φτώχεια – αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής των εργαζομένων” , θα πραγματοποιήσει ο Παπαδόπουλος Αντώνης, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθεται η μπροσούρα της Σύγχρονης Εποχής με θέμα ” Οι θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία του περιβάλλοντος, στον αντίποδα της πολιτικής του πράσινου new deal”.