Έκκληση από τη Διευθύντρια Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης: “Οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί! Χρειαζόμαστε επειγόντως τη βοήθεια των πολιτών.”

Κοινωνία Υγεία

Κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν αίμα απευθύνει η εθελοντική ομάδα δράσης Πιερίας “Ο τόπος μου” μετά από έκκληση τη διευθύντριας αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης Μ. Παπαδοπούλου, καθώς οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στον Καπνικό Σταθμό, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 13:00, στην οδό Φλέμινγκ 8, δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων, στην στολισμένη αυλή του “Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου, όπως αναφέρει η εθελοντική ομάδα.

Η ανακοίνωση της εθελοντικής ομάδας

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, “πέρυσι, κατά τη διάρκεια της 3ης αιμοδοσίας στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, οι εργαζόμενοι του Αιματολογικού τμήματος του Νοσοκομείου μας, άθελά τους, υπήρξαν εμπνευστές μιας νέα δράσης. Οι εργαζόμενοι πρότειναν, η ετήσια δράση αιμοδοσίας στην αυλή του Καπνικού Σταθμού να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές του Δεκέμβρη και να σηματοδοτεί από δω κι εμπρός την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Δώσαμε την υπόσχεση, η επόμενη “γιορτή πόλης”, έτσι όπως την χαρακτήρισε η κα. Παπαδοπούλου, να πραγματοποιηθεί σε εορταστικό περιβάλλον στην στολισμένη αυλή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Ξεκινήσαμε τον στολισμό του Χωριού της καρδιάς μας και σας καλούμε στις 4 Δεκεμβρίου να προσφέρετε λίγο από το αίμα σας και να απολαύσετε την πιο όμορφη και ζεστή γωνιά της πόλης!”