Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή | Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα στο B&E Goulandris Shop

Ψυχαγωγία

Φέτος  τις γιορτές, διακοσμήστε το σπίτι και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με πρωτότυπα στολίδια και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα εμπνευσμένα από τη Συλλογή του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Στις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις του B&E Goulandris Shop θα βρείτε, μεταξύ άλλων, μεγάλη ποικιλία από στολίδια και μπάλες για το δέντρο, ημερολόγια για το 2022 (ημερήσια και εβδομαδιαία), αρωματικά κεριά, δίσκους σερβιρίσματος από πλεξιγκλάς, καθώς και βαμβακερά σουπλά και μαξιλαροθήκες με γιορτινά σχέδια από την Bleecker & Love.

Το γούρι του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή για το 2022 είναι ένα μενταγιόν εμπνευσμένο από το κεραμικό του Pablo Picasso «Γοτθική κανάτα με φύλλα» (1952), της Συλλογής του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή. Το μενταγιόν έχει σχεδιαστεί από την ομάδα Jazzt Design και διατίθεται είτε σε επιχρυσωμένο ασήμι 925° ή σε ασήμι 925°.

Το B&E Goulandris Shop βρίσκεται στο ισόγειο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, δίπλα στον χώρο υποδοχής. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πρωτότυπων και αποκλειστικά custom made προϊόντων, με χρηστικά αντικείμενα αλλά και αντικείμενα τέχνης, σχεδιασμένα από Έλληνες δημιουργούς και εμπνευσμένα από τη Συλλογή έργων του Ιδρύματος.

Ώρες λειτουργίας του B&E Goulandris Shop:
Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή 10.00-18.00, Παρασκευή 10.00-20.00
Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

Για online αγορές από το e-shop του B&E Goulandris Shop: goulandris.gr/shop

B&E Goulandris Shop
Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35
E: sales@goulandris.gr, eshop@goulandris.gr
T: 210 01 02 105, 210 01 02 135 (Τετάρτη-Κυριακή 10.00-18.00)
Fb: @begoulandrishop
In: @begoulandrishop
goulandris.gr/shop

* Για την επίσκεψή σας στο B&E Goulandris Shop είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημερών.
** Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Μουσείου.