1.113 εμβολιασμοί στην Πιερία μέχρι και χθες από τις κινητές μονάδες της 3ης ΥΠΕ – Στην πλατεία Ελευθερίας σήμερα κινητή μονάδα

Κοινωνία Υγεία

Στην πλατεία Ελευθερίας βρίσκεται σήμερα Κινητή μονάδα της 3ης ΥΠΕ για τον εμβολιασμοί συμπολιτών μας ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στον οικισμό των Ρομά όπου και εκεί θα προχωρήσει σε εμβολιασμούς. Η ανταπόκριση των πολιτών είναι πολύ θετική, όπως επισημαίνει ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Κωνσταντίνος Χρίστογλου που προσέρχεται για να εμβολιαστεί και κυρίως νέες ηλικίες. Μέχρι και χθες έγιναν 1.113 εμβολιασμοί ενώ μόνο χθες έγιναν 318.

Στα θετικά καταγράφεται ότι η πλειοψηφία των εμβολιασμών όπως αναφέρει η επισκέπτρια υγείας στο Κέντρο Υγείας Κατερίνης, συντονίστρια στο Δίκτυο Αγωγής Υγείας της 3ης ΥΠΕ καθώς και Γ.Γ. του Πανελληνίου Συλλόγου επισκεπτών υγείας Δέσποινα Τοπάλη, είναι το γεγονός πως στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται η πρώτη δόση, κάτι που είναι και το ζητούμενο.

Για τους εμβολιασμούς αναφέρθηκε και ο ιατρός της Κινητής Μονάδας Άρης Κωνσταντινίδης, επισημαίνοντας πως πέρα από το εμβόλιο είναι απαραίτητο να τηρούνται και τα ατομικά μέτρα προστασίας.