Κατερίνη – Νεαρή γυναίκα, με μαύρα μαλλιά μπήκε σε σπίτι ηλικιωμένης και της έκλεψε το σταυρό που φορούσε – Η μαρτυρία της εγγονής για το περιστατικό

Κοινωνία

Τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι της γιαγιάς της, μια γυναίκα προσποιούμενη την γνωστή της κόρης της, για να της κάνει δήθεν “μασάζ” κλέβοντας της τον σταυρό που φορούσε, διηγείται στα social media η εγγονή της, με στόχο όπως η ίδια λέει να ενημερωθούν οι πολίτες που έχουν ηλικιωμένους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παρόμοια περιστατικά. Η Βαλάντω Μιχαηλίδου δημοσίευσε το περιστατικό που συνέβη στις 13 Νοεμβρίου μεσημέρι, στην περιοχή Παράδεισο και Μυλαύλακο, για το οποίο έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία.

Η ανάρτηση της κα Μιχαηλίδου

“Ενημερώνω για ένα περιστατικό, στις 13 Νοέμβρη, το μεσημέρι. Νεαρή γυναίκα, μαυρομάλλα, κοντή, πήγε στο σπίτι της γιαγιάς μου, λέγοντας πως, την έστειλε η μητέρα μου για να της κάνει μασάζ. Μιλούσε για την μαμά μου με το όνομα της. Η γιαγιά μου, αν και παραξενεύτηκε, στο τέλος δέχτηκε να κάνει το “μασάζ”. Τη ρώτησε που είναι το οινόπνευμα κι ενώ η γιαγιά της υπέδειξε το μέρος κ το πήρε, άρχισε να μπαινοβγαίνει στα δωμάτια. Η γιαγιά της φώναζε τι κάνει κ που πάει,(μιλάμε για 90 ετών άνθρωπο, σχεδόν κωφή και δυσκίνητη) και γύρισε κοντά της, ήρεμη και χαλαρή. Έπειτα, της ζήτησε να βγάλει τη ζακέτα για να ξεκινήσουν. Με αυτόν τον τρόπο της αφαίρεσε τον σταυρό της (η γιαγιά το αντιλήφθηκε αργότερα βέβαια) .Ξαναέκανε μια βόλτα στο δωμάτιο κι έφυγε. Ευτυχώς, για μας, ήταν μόνο ένας σταυρός κι η γιαγιά μας είναι απλά ταραγμένη. Κι όχι χτυπημένη.

Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους δικούς σας ηλικιωμένους ανθρώπους για το περιστατικό, να προσέχουν και να μη δέχονται τίποτα ίδιο ή παρόμοιο από καθέναν άγνωστο. Ακόμα κ αν εμφανίζεται σαν γνωστός”.