Κατερίνη: Όταν υπάρχει ανθρωπιά γύρω μας – Νέα στέγη με όλα τα απαραίτητα για την μητέρα με τα δυο ανήλικα παιδιά

Κοινωνία

Τα άμεσα αντανακλαστικά των συμπολιτών μας , η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά που έδειξαν οι Πιεριείς στην μητέρα με τα δυο ανήλικα παιδιά, που ζούσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες χωρίς θέρμανση, είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί νέα στέγη με όλα τα απαραίτητα, έτσι ώστε η οικογένεια να ζει σε αξιοπρεπής συνθήκες και τα παιδιά σε να περιβάλλον που θα τους παρέχονται τα ανάλογα εφόδια. Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Όταν υπάρχει ανθρωπιά γύρω μας, όλα γίνονται καλύτερα.

Χάρη στην αγάπη σας αλλά και στην απίστευτη κινητοποίηση που έγινε από πολλούς συνανθρώπους μας, σύντομα θα γίνει η μεταφορά της μητέρας με τα δύο αγγελούδια σε κατοικία που βρέθηκε από τον σύλλογο στην Κατερίνη και εξοπλίζεται με όλα τα απαραίτητα. Τόσο ο σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ όσο και η μητέρα Π.Μ. σας ευχαριστούμε όλους για την άμεση ανταπόκριση στην παροχή βοήθειας προς τα δύο αγγελούδια.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για όλα όσα έγιναν, αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν.Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου 23510 24050 (εσωτερικό 1)

Σας ευχαριστούμε όλους