Έκθεση «60 χρόνια Πιερικός» – Εγκαίνια την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην οικία Τσαλοπούλου)

Αθλητικά Πολιτισμός

Φωτογραφικό υλικό, κινηματογραφικές εικόνες, δημοσιεύσεις εφημερίδων, κειμήλια, αντικείμενα, καθώς και ποδοσφαιρικές στολές περιλαμβάνει η ενταγμένη στο πρόγραμμα των Αικατερινείων – έκθεση «60 Χρόνια Πιερικός».

Η έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» του Δήμου Κατερίνης (πρώην οικία Τσαλοπούλου), θα εγκαινιαστεί αύριο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ., ενώ θα διαρκέσει έως τις 08 Δεκεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο – 09:00 π.μ. έως 13:00 και 18:00 έως 20:00.

Παράλληλα με την έκθεση της 60χρονης πορείας του Πιερικού, στην τελική ευθεία οδεύει και η προετοιμασία για τη Βραδιά Τιμής (29/11 – Πνευματικό Κέντρο, συνεδριακή αίθουσα & ώρα 19:00), σε πρόσωπα και φορείς που σημάδεψαν τη διαδρομή της ομάδας της Πιερίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σημείωση: Στις εκδηλώσεις των ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ, τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εκδίδονται από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.