Περιοδεία στην Κατερίνη του π. Υπουργού Υγείας Α. Ξανθού: ” Χρειάζεται ένα restart στην εμβολιαστική πολιτική, χωρίς έπαρση, αλαζονεία και στοχοποίηση ανθρώπων που έχουν αμφιβολίες και ερωτηματικά” (video +φωτο)

Πολιτική

Περιοδεία στις δομές υγείας στην Κατερίνη πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός συνοδευόμενος από την βουλεύτρια Πιερίας Μπέττυ Σκούφα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην υπουργός ξεκίνησε από το Κέντρο Υγείας Κατερίνης στη συνέχεια μετέβη στις δομές που φιλοξενούνται σε χώρους του παλαιού νοσοκομείου Κατερίνης και ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο κ. Ξανθός συνομίλησε με τους ιατρούς, τους νοσηλευτές αλλά και πολίτες ενώ συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία των υγειονομικών που είναι σε αναστολή.

Σε δηλώσεις του στο pieriasocial.gr αναφέρθηκε στις δομές της Πρωτοβάθμιας Υγείας Φροντίδας αλλά και στην εμβολιαστική πολιτική, για την οποία σημείωσε ότι πρέπει να κάνει “restart” , υλοποιώντας μια στοχευμένη ενημερωτική καμπάνια ανάλογα με τις περιοχές και τις ιδιαιτερότητες που έχει ο κάθε τόπος.