Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», με την ευκαιρία της 47ης επετείου από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική

Η Βουλευτής παρευρέθηκε στην εκδήλωση με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής, η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη», που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», με αφορμή την επέτειο για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην Πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής.

Μία εκδήλωση με έντονο συμβολικό χαρακτήρα που καταδεικνύει την ενότητα της μεγάλης πολιτικής παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Μίας παράταξης που εδραίωσε τη δημοκρατία στη χώρα μας και άνοιξε το δρόμο για την ευρωπαϊκή της πορεία. 

40 χρόνια μετά την ένταξη στην ΕΟΚ, η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για να διασφαλίσει την παρουσία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη και να χαράξει ένα πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον για όλους τους Έλληνες.

«Η Παράταξή μας ήταν, είναι και θα είναι η Παράταξη της Ελλάδος, της Ευρώπης. Το δημοκρατικό ανάχωμα απέναντι στον εθνικό απομονωτισμό αλλά και στον κομματικό διχασμό. Και η σταθερή δύναμη που θα εργάζεται με συνέπεια για μία πιο ενωμένη, πιο ισχυρή, πιο αποτελεσματική, πιο αυτοδύναμη ήπειρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.