Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ, κ. Μάριο Τσάκα, για το φυσικό αέριο στην Κατερίνη

Οικονομία

Για τον προγραμματισμό των έργων υποδομών σχετικά με τη διανομή του φυσικού αερίου στην Κατερίνη, συζήτησε η Βουλευτής με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ, κ. Μάριο Τσάκα, σε συνάντηση που είχε μαζί του στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Η Βουλευτής ενημερώθηκε ότι τους αμέσως προσεχείς μήνες επίκειται η επέκταση του δικτύου διανομής στην Κατερίνη, σε μήκος αγωγού περίπου 119 χιλιομέτρων. 

Οι εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής θα εξασφαλίσουν τη δυνατότητα σύνδεσης στη συντριπτική πλειοψηφία του αστικού ιστού της πόλης της Κατερίνης, με παράλληλη δυνατότητα σύνδεσης για τις όμορες περιοχές της πόλης, όπου ζητηθεί μελλοντικά.

Επίσης, το προσεχές διάστημα θα τεθεί σε λειτουργία το κατάστημα της ΔΕΔΑ στην Κατερίνη για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού με φυσική παρουσία.

«Μία πραγματικά πολύ θετική εξέλιξη για τον τόπο μας, που θα εξασφαλίσει σε χιλιάδες πολίτες και νοικοκυριά μια ακόμα εναλλακτική επιλογή θέρμανσης».