Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στους αγροτικούς δρόμους του Παλαιού Παντελεήμονα και οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό του Νέου Παντελεήμονα

Κοινωνία

Συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και πράσινου επιχείρησαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης 21/09 στους αγροτικούς δρόμους στον Παλαιό Παντελεήμονα. Απομακρύνθηκε με γκρέιντερ η άγρια βλάστηση που υπήρχε στην περιοχή, καθιστώντας και πάλι εύκολη της μετακίνηση στους αγροτικούς δρόμους. Η παραχώρηση του οχήματος έγινε από την Περιφέρεια, μετά από αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Παντελεήμονα, στο οποίο υπήρξε άμεση ανταπόκριση.

Επίσης ξεκίνησε το πρώτο κομμάτι ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του οικισμού του Νέου Παντελεήμονα. Παράλληλα συνεργείο της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας, προχώρησε στην κοπή κλαδιών δέντρου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα, καθώς κρίθηκαν επικίνδυνα για την ασφάλεια των παιδιών.

Οι παρεμβάσεις είναι εντατικές και πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση σε όλη την έκταση του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα θέματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των δημοτών σε κάθε κοινότητα.