Οι εκπλήξεις είναι τελικά στο γονίδιο της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Κατερίνης.

Κοινωνία

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννου Γεώργιος , το Διοικητικό Συμβούλιο και  μέλη του CHOPPER RIDERS CLUP KATERINI μας επισκέφτηκαν και πάλι σήμερα με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους. Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο μήνες είχαμε την χαρά  να υποδεχτούμε τους αγαπημένους μας φίλους στον  Πολυχώρο «Καφέ Κομπολόι» όπου τα παιδιά μας αθλούνται, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν δραστηριότητες. Έναν χώρο τον οποίο  με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε και με τα παιδιά από  τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.

   Η  χαρά των παιδιών μας απερίγραπτη.         

   Με την σημερινή τους επίσκεψη  μας έκαναν δωρεά-έκπλιξη  τις νέες μπλούζες με το λογότυπο του  Πολυχώρου μας καθώς και μπλουζάκια των Μοτοσικλετιστών. Επίσης προσέφεραν χυμούς και άλλο υλικό το οποίο είναι απαραίτητο για την λειτουργία του Πολυχώρου μας  και αποτελούν για  μας  οικονομική ανάσα, καθώς καλύπτουν τρέχουσες ανάγκες λειτουργίας του Συλλόγου

   Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του CHOPPER RIDERS CLUP KATERINI.

   Αγαπητέ Γιώργο,  εκ μέρους του Διοικητικού  Συμβουλίου  σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά θερμά  από τα βάθη της καρδιάς μας, για την  χαρά που επιφυλάξατε  στα παιδιά μας και για το  σταθερό και διαρκές ενδιαφέρον σας για  τα τρέχοντα προβλήματα του Συλλόγου.

    Όταν η προσπάθεια μοιράζεται με πολλούς τότε γίνεται ευκολότερη.

.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Γεωργιάδης Γεώργιος