Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021

Οικονομία Πολιτική

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πιερίας για τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, η Βουλευτής συνεχάρη τις επιχειρήσεις, οι  οποίες παρά τις αντίξοες συνθήκες που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση της πανδημίας και τις αντικειμενικές δυσκολίες, κατάφεραν να παραμείνουν ισχυρές αλλά και να διακριθούν προς όφελος των ιδίων, των εργαζομένων τους, αλλά και της τοπικής οικονομίας.

Η κυρία Μάνη συνεχάρη επίσης τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας και τον Πρόεδρο κ. Χατζηχριστοδούλου, τόσο για την εξαιρετική εκδήλωση όσο και για την καινοτόμα πρωτοβουλία του οδηγού εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, στην οποία προχώρησε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων, ΣΕΒΕ. 

Τόνισε δε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα εξακολουθεί να στηρίζει με κάθε τρόπο το ελληνικό επιχειρείν. Όπως έκανε άλλωστε κατά τη διάρκεια της πανδημίας διαθέτοντας συνολικά 41 δισ. Ευρώ για τη στήριξη επιχειρήσεων, εργαζομένων και ανέργων, αλλά και προχωρώντας σε διαρθρωτικές  αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, οι οποίες έχουν καταστήσει τη χώρα μας έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό για περαιτέρω εθνικές και διεθνείς επενδύσεις. 

Κλείνοντας, η Βουλευτής συνεχάρη για ακόμα μια φορά τους επιχειρηματίες, οι οποίοι σε πείσμα των καιρών και των όποιων προβλημάτων, συνεχίζουν να τολμούν, να επενδύουν, να καινοτομούν, να εργάζονται σκληρά καθημερινά και να κατακτούν ακόμη και τις αγορές του εξωτερικού, διατηρώντας αλλά και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι το ελληνικό επιχειρείν έχει ισχυρό παρόν αλλά και αδιαμφισβήτητο μέλλον.