Διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA την Τρίτη 7/09 στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας

Κοινωνία

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας την Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου 2021 από 09:30 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση.

Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία και οι δικαιούχοι που θα προσέρχονται στο χώρο διανομής θα πρέπει να φορούν απαραιτήτως μάσκα προστασίας.

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν  τρόφιμα & είδη βασικής υλικής συνδρομής (ζάχαρη, μέλι, ρύζι, φασόλια, ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά, αλεύρι, γάλα, τοματοχυμό, μήλα, πατάτες, χοιρινό κρέας, βόειο κρέας, φέτα, γραβιέρα, σαμπουάν, υγρό πιάτων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, χαρτί υγείας, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σερβιέτες, βρεφικές πάνες).

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέλθουν την ημέρα και την ώρα που τους υποδεικνύεται για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.