Σ. Μαυρίδου για τις πανελλαδικές: “Επιβραβεύουμε όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων και προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσουν”

Κοινωνία

Το μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΑΕΙ και ΤΕΙ), για την επιτυχία τους που αποτελεί την δικαίωση κόπων πολλών ετών των ίδιων, των οικογενειών τους αλλά και των εκπαιδευτικών τους που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών. Όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, έδωσε τον δικό του αγώνα με επιμονή και αγάπη, συμβάλλοντας στην επιτυχία των στόχων τους.

Στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, θα ήθελα ως Αντιπεριφερειάρχης αλλά και ως γονέας, να συμβουλεύσω με αγάπη και όλα εκείνα τα παιδιά που αγωνίστηκαν χωρίς το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, να συνεχίσουν με αισιοδοξία τη ζωή τους και τις προσπάθειές τους για πρόσβαση στην Ανώτατη εκπαίδευση και να τους θυμίσω ότι οι εξετάσεις δεν καθορίζουν τη μελλοντική πορεία. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να δικαιωθούν οι προσπάθειες και οι αγώνες, φτάνει να αξιοποιηθούν σωστά.

Καλή συνέχεια σε όλους με τις θερμότερες ευχές μου για καλές σπουδές.

Γιατί το μέλλον μπορεί να είναι άγνωστο, γεμάτο προκλήσεις και προσκλήσεις αλλά ανήκει σε όλους σας!