Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: «Ένα αμάξι με δυο άλογα» – Αφιέρωμα στον κορυφαίο στιχουργό Κώστα Βίρβο από την Πολυτονική Ορχήστρα

Πολιτισμός
  • Δευτέρα 23 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης

«Ένα αμάξι με δυο άλογα» τιτλοφορείται το συναυλιακό αφιέρωμα της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης στον κορυφαίο στιχουργό Κώστα Βίρβο, το οποίο παρουσιάζεται τη Δευτέρα 23  Αυγούστου & ώρα 21:00, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου.

Η ενταγμένη στο πρόγραμμα «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» – του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης – μουσική εκδήλωση επικεντρώνεται σε αγαπημένα  τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας και είτε πρόκειται για ρεμπέτικα, λαϊκά είτε έντεχνα με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο, τραγουδιούνται ακόμη και σήμερα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι, οι στίχοι του Κώστα Βίρβου μελοποιήθηκαν διαχρονικά από όλους σχεδόν τους σημαντικούς Έλληνες συνθέτες. Τραγούδια του στιχουργού που κατόρθωσε μέσα από την τέχνη του να εκφράσει τις λύπες και τις χαρές ενός ολόκληρου λαού, θα ερμηνεύσουν οι: Μαρία Δραγασιά, Σίσσυ Πολυδώρου, Δημήτρης Κατιρτζής, Κώστας Καψάλης.

Μουσική διεύθυνση: Παναγιώτης Λυμπανοβνός.

Στην εκδήλωση, θα ληφθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.