Θ. Λιακόπουλος: Η δέσμευσή μας για άμεση λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος μπροστά στα ΚΤΕΛ

Πολιτική

Ένα από τα προβλήματα της Κατερίνης που παραμένουν άλυτα για πολλά χρόνια είναι το οξύτατο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται σε καθημερινή βάση μπροστά από τον σταθμό των ΚΤΕΛ. Σε μία διασταύρωση καρμανιόλα συναντιούνται καθημερινά οδηγοί που έρχονται από πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις, συχνά με ταχύτητα, την ώρα που οι οδηγοί των λεωφορείων δίνουν καθημερινά μαθήματα επαγγελματισμού.

Ήρθε η ώρα το πρόβλημα αυτό να επιλυθεί οριστικά! Ο συνδυασμός μας μελέτησε το θέμα δημιουργώντας μία σχετική ομάδα εργασίας και με προεξάρχοντα τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Καλαϊτζίδη καταλήξαμε στην ακόλουθη πρόταση – δέσμευση:

1.      Άμεση λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος για ανακούφιση της σημερινής αφόρητης κατάστασης, εντός 6 μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων μας. H λύση αυτή θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά και την κατασκευή κυκλικού κόμβου στο σημείο.

2.      Προκήρυξη μελετητικού διαγωνισμού για να συνδυάσουμε την ολοκληρωτική ανακατασκευή της περιοχής, με την αλλάγη της αρχιτεκτονικής της εικόνας και τη δημιουργία ενός σημείου αναφοράς για την πόλη!

3.      Διάνοιξη οδών γύρω από το κτήριο των ΚΤΕΛ έτσι ώστε τα λεωφορεία να κινούνται χωρίς εμπόδια από τα αυτοκίνητα, που θα έχουν τις δικές τους λωρίδες κίνησης

Αναλαμβάνουμε τη διοίκηση την 1η Σεπτεμβρίου. Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 θα έχουμε λύση το βασικό πρόβλημα σήμερα και θα έχουμε προχωρήσει στην προκήρυξη του διαγωνισμού!

Οι επαγγελματίες των ΚΤΕΛ θα καταλάβουν άμεσα τη διαφορά και χιλιάδες διερχόμενοι οδηγοί θα διαπιστώσουν πως η ασφάλειά τους είναι η πρώτη προτεραιότητα για εμάς.

Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης