Μια διαφορετική βραδιά για καλό σκοπό! Από τη Λέσχη Lions Kατερίνης με την ευγενική υποστήριξη του Συλλόγου Νοσηλευτών Πιερίας

Πολιτισμός

Χρώμα αλληλεγγύης, αγάπης , μα πάνω από όλα στήριξης και αναγνώρισης του σπουδαίου έργου που επιτελούν εκτός από τους ιατρούς,  οι νοσηλευτές, νοσηλεύτριες, οι τραυματιοφορείς και όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, είχε η βραδιά που διοργάνωσε η Λέσχη Lions Κατερίνης με την ευγενική υποστήριξη του Συλλόγου Νοσηλευτών Πιερίας. Μια βραδιά αφιερωμένη στο Νοσηλευτικό Προσωπικό που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Almira στην Παραλία Κατερίνης.

Ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς όλων, που συνεχίζουν να μένουν όρθιοι και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο, μέσα από πραγματικά πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που είχε έναν ακόμη στόχο. Την αγορά αμαξιδίων μεταφοράς ασθενών κα την ενίσχυση του Νοσοκομείου από τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Γιώργος Χατζηγεωργίου,  ο πρόεδρος του 2ου περιφερειακού τμήματος της Ένωσης Νοσηλευτών Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Μπαλιόζογλου, η υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ Έφη Βασιλειάδου, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, εκπρόσωποι όλων των βουλευτών, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Μίνα Στρίμπα, μέλη των Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Πιερίας, του Συλλόγου προστασίας Παιδιού Βενιαμίν, η διευθύντρια του ΙΚΑ Κατερίνης Ευαγγελία Πατέρα, οι chopper Riders Club Κατερίνης, εκπρόσωποι φορέων και  συλλόγων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της Λέσχης Lions Κατερίνης Αντώνη Καλλιφατίδη, ευχαριστώντας όλους όσους παραβρέθηκαν και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Σύντομους χαιρετισμούς έκαναν ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χατζηγεωργίου και η αντιπεριφεριεάρχης κα Μαυρίδου και η πρόεδρος του συλλόγου Νοσηλευτών Μαρία Κωστίκου.

Η Λέσχη Lions Κατερίνης τίμησε την διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ευτυχία Βεργαδή, τιμώντας στο πρόσωπο της όλο το νοσηλευτικό προσωπικό.

Από την πλευρά του ο Σύλλογος Νοσηλευτών Πιερίας τίμησε τους τραυματιοφορείς με τον Μιχάλη Λέινα να παραλαμβάνει την πλακέτα και την Ελένη Τζήμα η οποία εκπροσώπησε τους βοηθούς θαλάμων. Για την προσφορά τη τιμήθηκε επίσης η νοσηλεύτρια Βαλασία Τοπάλη η οποία συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα.