Ευχαριστήριο του συλλόγου Γονέων -Κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Ν. Πιερίας στον δήμαρχο Κατερίνης για την επίσκεψη Πολυχώρο “Καφέ Κομπολόι”

Κοινωνία

Τον χώρο όπου τα παιδιά μας ΑμεΑ, βρίσκονται με τους φίλους τους, αθλούνται, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν δραστηριότητες.  Τους συνόδευε η κ. Παπανικολάου Πόπη, Πρόεδρος της Κοινότητας Φωτεινών με την οποία μας συνδέουν κοινές δράσεις από το παρελθόν.     

 Τους υποδέχτηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο  και  ενημερώθηκαν  για τον σκοπό, τις δράσεις, τις καθημερινές δραστηριότητες   αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου από τον Πρόεδρο                     κ. Γεωργιάδη Γεώργιο  και τον Αντιπρόεδρο κ. Ιτσιο Σπυρίδωνα. Επίσης κάναμε προτάσεις για την προσβασιμότητα και την  κινητικότητα των ΑμεΑ στην πόλη μας και στις παραλίες.                                      Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον  από τον κ. Δήμαρχο  για εφαρμογή στην πράξη κάθε θετικής πρότασης.                         .

   Ο κ. Δήμαρχος και η σύζυγός του χαιρέτησαν, αγκάλιασαν  και  μίλησαν  τα παιδιά μας και έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον, για τα προβλήματα που μας απασχολούν  και συζητήσαμε περεταίρω  τρόπους   λειτουργίας του Συλλόγου , ιδιαιτέρως λόγω της κρίσης της πανδημίας του Covid-19 που επηρέασε  και εμάς. Να σημειώσουμε ότι  είχαμε και σήμερα την χαρά να έχουμε μαζί μας αρκετά παιδιά που φιλοξενούνται στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, με την οποία έχουμε διαρκεί συνεργασία και η οποία, Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης αποτελεί για τον Σύλλογό μας τον Σύμβουλο και συμπαραστάτη στα Ειδικά προβλήματα που μας  απασχολούν.          

   Κλείνοντας  ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον κ. Δήμαρχο για την τιμή που μας έκανε αλλά και για την προσφορά του σε μάσκες ,  αντισηπτικά,  είδη καθαρισμού,  αναψυκτικά,  νερά και ροφήματα προς τον Σύλλογο . Τα ανωτέρω κάλυψαν μια πάγια ανάγκη των παιδιών μας αλλά και του Πολυχώρου για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Γεωργιάδης Γεώργιος