1η Συνάντηση Εργασίας της ομάδας Ξενοδοχείων Ορεινών περιοχών – Ο Όλυμπος, τα Πιέρια και η ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχείων

Τουρισμός

Η 1η Συνάντηση Εργασίας της ομάδας Ξενοδοχείων Ορεινών περιοχών με το ΔΣ της ΠΟΞ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιουνίου, με την συμμετοχή του Πρόεδρου της Βουλής κ. Τασούλα, της Υφυπουργού Τουρισμού κ. Ζαχαράκη και του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Φραγκάκη στα Ιωάννινα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το μέλος της Ομάδας ξενοδοχείων Ορεινών περιοχών και πρόεδρος της ΕΞΕΠ Ηρακλής Τσιτλακίδης, “θέσαμε από κοινού με τον έτερο συντονιστή της ομάδας Aggelos Kallias όλα όσα επεξεργαστήκαμε συνολικά ως ομάδα τους προηγούμενους 9 μήνες, όπως -μεταξύ άλλων- την διαφοροποίηση και προώθηση ως Mainland Greece του ορεινού όγκου (στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο δικός μας #Ολυμπος και τα #Πιερια ), την ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχείων μέσω προγραμμάτων τύπου εξοικονομώ , την επιμήκυνση προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού όλο το 12μηνο, την κατάρτιση και πιστοποίηση επαγγελματιών εναλλακτικών μορφών τουρισμού κα. Συμπερασματικά, μπορούμε να έχουμε τουρισμό 365 ημέρες όπως στοχεύει πλέον και η εθνική μας καμπάνια, ενσωματώνοντας τις ειδικές μορφές τουρισμού και συμβαδίζοντας με την διεθνή τάση που κατευθύνεται στον τουρισμό εμπειρίας,. Πρέπει να είμαστε ενεργά συμμέτοχοι σε αυτήν την νέα πραγματικότητα, ώστε να ενσωματώσουμε επιτέλους την υπεραξία της #OlympusRiviera.