Επίσκεψη Πολωνικής πολιτικής αποστολής στην OLYMPIA ELECTRONICS. A.E.

Επαγγελματίες

     H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε 72 χώρες του εξωτερικού, επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές. Σε μία εποχή διεθνοποίησης της οικονομικής δραστηριότητας και ολοκλήρωσης των παγκόσμιων αγορών, η αναζήτηση επιχειρηματικών ενεργειών στο εξωτερικό αποτελεί μονόδρομο.

     Τα τελευταία 6 χρόνια η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει διεισδύσει δυναμικά στην αγορά της Πολωνίας, δημιουργώντας την OLYMPIA POLSKA με Γενικό Διευθυντή της, τον κ. Γιώργο Αθανασιάδη, πλαισιωμένο από ένα ικανό και άξιο προσωπικό να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Πολωνικής αγοράς. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μία Πολωνική αποστολή. Στην αποστολή συμμετείχαν οι Βουλευτές κ.Daniel Milewski, Mr. Tomasz Szymanski, Mr. Jan Kanthhak, o κ. Patryk Panasiuk – Πρόεδρος του Ιδρύματος Αγ, Μαρίνας, και ο κ. Rafal Grzegrzulska – Μέλος της Αντιπροσωπείας. Ο κ. Αθανασιάδης ενημέρωσε αρχικά τα μέλη της αποστολής για την 42χρονη  πετυχημένη πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.,  για τα προϊόντα της και για τις εξαγωγικές της δραστηριότητες. Στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή του εταιρικού video στην ανακαινισμένη αίθουσα συνεδριάσεων και μία σύντομη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

     H εξωστρέφεια για την  OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας δραστηριότητα και βασίζεται καταρχάς στην ταυτότητά της, δηλαδή στα προϊόντα της, τα οποία διαφοροποιούνται χάρη στην υψηλή ποιότητα και  στην υψηλή αισθητική τους. Με τον σωστό σχεδιασμό των προϊόντων της, την μελετημένη συσκευασία και την πιστοποίηση σαν σημεία αναφοράς, έχει καταφέρει να σημειώσει σημαντική επιτυχία και πολυετή παρουσία σε ένα περιβάλλον υψηλού ανταγωνισμού και εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών. Η συνεχής αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της ποιότητας των προιόντων και των υπηρεσιών της, διαγράφοντας αισιόδοξες προοπτικές για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας.