Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα είχε αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Τα εκκρεμή οικονομικά θέματα και οι επόμενες κινήσεις

Κοινωνία

Με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, συναντήθηκε, χθες, αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) Ανέστη Τσουκαράκη και τα μέλη: Αρχιλοχία (ΥΓ) Μωράτη Αθανάσιο, Πρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ.) και Αρχιλοχία (ΥΓ) Αγριτέλη Μιχαήλ, Αντιπρόεδρο του ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ. και το μέλος της γραμματείας της Π.Ο.Ε.Σ. Ανθυπασπιστή (ΜΗΧ) Τσάκαλο Αναστάσιο.

Η συζήτηση [πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό τόνο όπου αναπτύχθηκαν τα εκκρεμή οικονομικά θέματα που αφορούν στους Έλληνες εν ενεργεία στρατιωτικούς, επί των οποίων, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ), παρουσία της αντιπροσωπείας, ενημερώθηκαν ότι αναμένονται ενέργειες του επισπεύδοντος Υπουργείου (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Η αντιπροσωπεία Ομοσπονδίας πρότεινε στον Υπουργό να λάβει χώρα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της Π.Ο.Ε.Σ., του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, επί της οποίας ο Υπουργός Οικονομικών δέχθηκε με χαρά. Τις επόμενες μέρες η Π.Ο.Ε.Σ. θα απευθύνει πρόσκληση και στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, ώστε να καθορισθεί η ημερομηνία και η ατζέντα των θεμάτων της τηλεδιάσκεψης.