1ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού#μένουμε παιδιά#

Κοινωνία

Την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 11:00πμ διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και απρόσμενη συμμετοχή, το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού από τον ΑΙΟΛΟ Κατερίνης στο ανανεωμένο Δημοτικό Πάρκο της πόλης μας. Ένα παιχνίδι που ήρθε για να μείνει.

Οι ομάδες (κόκκινη και μπλε όπως τα χρώματα του συλλόγου),φορώντας μπλουζάκια από τα S/M ΠΙΤΣΙΑΣ, χωρίστηκαν και η Πρόεδρος του συλλόγου κ.Νόπη Βαρυτιμίδου σφύριξε και το κυνήγι ξεκίνησε.

Γρίφοι που γράφτηκαν με πολύ μεράκι και αγάπη από την κ.Σωτηρία Ουσταμπασίδου και οδηγούσαν τα παιδιά από το ένα σημείο του πάρκου στο άλλο, καταλήγοντας στο σεντούκι με τον κρυμμένο θησαυρό.

Ένα σεντούκι γεμάτο από μπάλες του βόλεϊ, μια ευγενική προσφορά του Δημάρχου της πόλης μας κ.Κουκοδήμου Κώστα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του κ.Λιάνα Μακρίδου, ευχήθηκαν στα παιδιά κάθε πρόοδο και με μεγάλη προθυμία απάντησαν στις ερωτήσεις των μικρών παιδιών.

Μετά από τόσο τρέξιμο και ψάξιμο όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ανταμείφθηκαν με ένα σούπερ έπαθλο-μπουφέ χορηγία του Εκάβη Lounge Bar.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους: City Roasters, Θείος Βάνιας, Casual ΧΑΡΗΣ, ΣΕΗΠ, Dafni’s Hairhouse, Τυπογραφείο Παπαδοπούλου-Αμανατίδης, Φρουτεμπορική Κατερίνης Βασιλειάδου Κική, αύρα διαχείριση και Φυτώρια Μανώση-Τσακιρίδη για τα δώρα που προσέφεραν στην κόκκινη ομάδα που βρήκε τον κρυμμένο θησαυρό.

Aν θες κι εσύ να γίνεις μέλος στην οικογένεια του Αίολου Κατερίνης και να μάθεις τα μυστικά του volley και beachvolley, κάλεσε τους προπονητές μας για περισσότερες πληροφορίες στο 6937428110 Στούπας Παναγιώτης και Τσιουπλής Στέργιος. #www.aeolosvolley.gr#