Η καρδιά της Θεσσαλονίκης «χτυπά» στον Δήμο Θερμαϊκού

Τουρισμός

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού εδώ και λίγες μέρες βλέπουν την πολύχρωμη καρδιά της Θεσσαλονίκης στην παραλία της Περαίας.

Το λογότυπο της Θεσσαλονίκης, το περίφημο ψηφιδωτό των ιστοριών της «Many Stories, One Heart”, κοσμεί πλέον ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και πολυσύχναστα σημεία του Δήμου Θερμαϊκού και προσελκύει το ενδιαφέρον των περαστικών.

Μετά από αίτημα του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Θερμαϊκού Παναγιώτη Τροκάνα στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των μελών του, παραχωρήθηκε η φωτεινή κατασκευή με την χαρακτηριστική πολύχρωμη καρδιά, η οποία τράβηξε αμέσως την προσοχή κατοίκων και επισκεπτών.

Η αγαπημένη συνήθεια της αναμνηστικής φωτογραφίας ανθρώπων κάθε ηλικίας στο πλαίσιο της καρδιάς ήδη άρχισε να κυκλοφορεί με φόντο τον Θερμαϊκό, ταξιδεύοντας το λογότυπο της Θεσσαλονίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως επεσήμανε η Πρόεδρος κ. Πατουλίδου οι σχέσεις του ΟΤΘ με τα συνδρομητικά του μέλη είναι στενές και αλληλοτροφοδοτούμενες. Ο Δήμος Θερμαϊκού διαθέτει οργανωμένες παραλίες με πεντακάθαρα νερά στα 50χλμ ακτογραμμής του που σφύζουν από ζωή το καλοκαίρι. Η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη. Η συνάφεια προβολής των περιοχών είναι δεδομένη και σημαντική για τους επισκέπτες. Μελλοντικός στόχος του ΟΤΘ είναι κάθε μέλος του να έχει το λογότυπο της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας ένα νοητό πλέγμα κοινού προορισμού.