Πρόβλημα στέγασης προέκυψε μετά τον πρόσφατο σεισμό στην Ελασσόνα στο κτίριο που φιλοξενεί το Κέντρο Πρόληψης Πιερίας “Άτρακτος”.

Κοινωνία

Το πρόβλημα στέγασης που προέκυψε από τον σεισμό στην Ελασσόνα, στο κτίριο που φιλοξενείται το Κέντρο Πρόληψης Πιερίας “Άτρακτος”, έφερε στο προσκήνιο ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος. Όπως γνωστοποίησε σε ανάρτηση του στα social media, οι μηχανικοί Τάσος Τασιούλας και Κώστας Μπίσμπας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και διενήργησαν μια πρώτη αυτοψία στο χώρο, προκειμένου να γίνει αποτίμηση της ζημιάς που έχει γίνει.

“Μετά από συνεχή επικοινωνία με την Πρόεδρο Φυλλένια Σίμου και υπό την καθοδήγηση του Πατέρα Μιχαήλ, μέλος του ΔΣ της ΑΤΡΑΚΤΟΥ και εκ των στυλοβατών της, εκτιμήθηκε η κατάσταση. Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ επιτελεί σπουδαίο έργο στους τομείς πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας για ποικίλα θέματα αλλά και της παροχής υπηρεσιών ατομικής συμβουλευτικής σε γονείς, εκπαιδευτικούς, έφηβους και νέους. Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε αρωγοί σε όποια προσπάθεια αποκατάστασης ζημιών απαιτείται”, αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Μπαραλιάκος.