Εκστρατεία συλλογής τροφίμων από το σύλλογο Βενιαμίν

Κοινωνία

Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε! Στήριξε και εσύ τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ! Χάρισε ένα καλύτερο Πάσχα στις μητέρες και τα παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη!

Για κανέναν από εμάς δεν είναι εύκολη η περίοδος αυτή. Όμως για κάποιους ανθρώπους είναι ακόμη δυσκολότερη. Οι μόνες άνεργες μητέρες και τα παιδιά τους είναι μία από τις πιο ευάλωτες ομάδες ανθρώπων και συχνά δεν καταφέρνουν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Για αυτές τις μητέρες και τα παιδιά αγωνίζεται ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ, στηρίζοντάς τες έμπρακτα κάθε μήνα με χρήματα και τρόφιμα, μέσω της τράπεζας τροφίμων του. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να διανέμουμε σωστά και με υπευθυνότητα αυτά που οι συμπολίτες μας προσφέρουν, εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Για αυτό και το Πάσχα του 2021 σε θέλουμε κοντά μας! Χρειαζόμαστε τη στήριξή σου, μικρή ή μεγάλη! Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε! Δώσε μας τη δύναμη να προσφέρουμε σε εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά ένα ζεστό, ανθρώπινο Πασχαλινό τραπέζι! 

Πώς μπορείς να βοηθήσεις:

• Δίνοντάς μας τρόφιμα και άλλα βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Για μικρές ποσότητες, μπορείς να έρθεις από τα γραφεία μας, Αυγουστίνου 09 στην Κατερίνη . Για μεγάλες ποσότητες, κάλεσε μας για να έρθουμε να τα πάρουμε εμείς!

• Στέλνοντάς μας χρήματα, στους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών: