Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρη Οικονόμου

Πολιτική

Η Βουλευτής επισκέφτηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό, κ. Λευτέρη Οικονόμου συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια των κατοίκων της Πιερίας αλλά και ζητήματα που αφορούν τις γυναίκες και τους άνδρες του Αστυνομικού Σώματος που υπηρετούν στην περιοχή.

Η Βουλευτής εξήρε τη σπουδαία προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας τόσο για την ασφάλεια των πολιτών όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επισήμανε δε την ανάγκη να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας με ανθρώπινο δυναμικό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα, ούτως ώστε να διευκολυνθεί το έργο των αστυνομικών αλλά και να προασπιστεί αποτελεσματικότερα η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες σε μια περιοχή που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τη Βουλευτή για την εποικοδομητική συνάντηση και τη διαβεβαίωσε ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία για την επίλυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων ζητημάτων αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.