Δ. Ζησιμόπουλος: “Χαίρομαι που ο κύριος Άδωνης Γεωργιάδης, εισήχθη και εγχειρίστηκε άμεσα για το πρόβλημα της μέσης του .Η δική μου κόρη με διάγνωση για καρκίνο , δεν μπορεί να βρει νοσοκομείο … πόσο μάλλον το Χειρουργείο”

Κοινωνία Υγεία

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ Δημήτρη Ζησιμόπουλου αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του κ. Γεωργιάδη και την κριτική που του άσκησε, αποκαλύπτοντας παράλληλα μια προσωπική υπόθεση υγείας. Χαρακτηριστικά όπως έγραψε ο κ. Ζησιμόπουλος, η κόρη του με διάγνωση για καρκίνο δεν μπορεί να βρει νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις πολύ περισσότερο όπως αναφέρει χειρουργείο!

Η ανάρτηση του κ. Ζησιμόπουλου

“Χαίρομαι που ο κύριος Άδωνης Γεωργιάδης , εισήχθη και εγχειρίστηκε άμεσα για το πρόβλημα της μέσης του .Η δική μου κόρη με διάγνωση για καρκίνο , δεν μπορεί να βρει νοσοκομείο να κάνει ούτε τις απαραίτητες εξετάσεις πόσο μάλλον το Χειρουργείο. Τις εξετάσεις τελικά τις κάναμε ιδιωτικά , αλλά για τα δύο απαραίτητα χειρουργεία δεν καταφέραμε να κλείσουμε ραντεβού σε κανένα νοσοκομείο , λόγω COVID.Ποια ισονομία και ισοπολιτεία, πια ανθρώπινα δικαιώματα ποιος σεβασμός στον πολίτη , ποιο σύστημα υγείας . Δε υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Ξεδιάντροπα μας δείχνουν πια είναι η αξία μας για αυτούς τι δικαιώματα έχουν αυτοί και τι οι πολίτες. Είναι ντροπή ο κύριος Γεωργιάδης να παραπονιέται γιατί δέχεται αρνητικά σχόλια , γιατί η κόρη μου δεν δέχεται ούτε καν ιατρική περίθαλψη”.