Επίσκεψη της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων OAEE Ν. Πιερίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Πολιτική

Με την Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων OAEE Ν. Πιερίας, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Τα μέλη της Ένωσης, ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, για τη συνάντηση  και τη διαρκή υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στις δράσεις της ένωσης.

Παράλληλα, έθεσαν στην κ. Μαυρίδου τα σοβαρά –όπως τόνισαν- προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι του κλάδου τους, εξαιτίας της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης της χώρας μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχήθηκε στα μέλη να έχουν υγεία, δύναμη και να συνεχίσουν με την ίδια δυναμική να υπερασπίζονται και να αγωνίζονται για τα  δικαιώματά τους. Άλλωστε, εξέφρασε τη στήριξή της στον αγώνα τους για διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων τους και συνέχιση της αγαστής συνεργασίας, με γνώμονα την υπεράσπιση των αιτημάτων τους.

Η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων OAEE Ν. Πιερίας, αντάλλαξε ευχές με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα και της ευχήθηκε καλή δύναμη για τον προεκλογικό της αγώνα  και επιτυχία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.