Η δήλωση του προέδρου της Τ. Κ. Δίου Λευτέρη Τσαρέλα, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την υπόθεση των διπλωμάτων οδήγησης

Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι απολογίες των κατηγορουμένων που φέρονται ότι διευκόλυναν, έναντι αμοιβής, την απόκτηση άδειας οδηγού στην Κατερίνη, Σήμερα ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι δυο πρώτοι κατηγορούμενοι με σύμφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, με με περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο Α.Τ. και της απαγόρευσης εξόδου στο εξωτερικό.

Λίγη ώρα αργότερα ο πρόεδρος της Τ.Κ. Δίου κ. Ελευθέριος Τσαρέλας, δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση με μια ευχαριστήρια επιστολή για την ηθική συμπαράσταση στις δύσκολες αυτές ημέρες.

Να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην δικογραφία εμπλέκονται τα ονόματα δύο ακόμη Κοινοταρχών.

Ευχαριστήρια δήλωση του κ. Τσαρέλα

“Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την ηθική συμπαράσταση που μου δείξατε αυτές τις 4 τελευταίες δύσκολες μέρες σχετικά με την περιπέτεια την οποία υπέστη χωρίς να έχω επί της ουσίας καμία απολύτως ανάμιξη. Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και κάθε άλλο ο οποίος ενδιαφέρθηκε για εμένα μη πιστεύοντας την οποία εμπλοκή μου σε όσα ακούστηκαν. Τον δικηγόρο μου Μυλωνέρο Δημήτριο ο οποίος πίστεψε στην αθωότητα μου και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια στο να αναδείξει την πάσα αλήθεια. Τέλος θα ήθελα να δηλώσω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας, όπως εξάλλου έκανα από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου”.

Με εκτίμηση

Ελευθέριος Τσαρέλας

Πρόεδρος ΤΚ Δίου