Δήμος Κατερίνης: “Μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης προς οικογένεια συμπολιτών μας”

Κοινωνία

Μία μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης έχει απλωθεί σε κάθε γειτονιά της πόλης της Κατερίνης για τους άτυχους συμπολίτες μας, οι οποίοι τα περασμένα Χριστούγεννα έχασαν σπίτι και υπάρχοντα από πρόκληση πυρκαγιάς στην Περίσταση, ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες γράφτηκε μία ακόμη τραγική σελίδα, με την απώλεια από εγκαύματα 38χρονου μέλους της άτυχης οικογένειας.

Το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στην αποκατάσταση των ζημιών στην οποία πρωτοστατούν ο Δήμος Κατερίνης, η τοπική κοινότητα Περίστασης, η τοπική Εκκλησία, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η προσφορά των πολιτών που συμπαραστέκονται στον δύσκολο αγώνα που έχουν να διανύσουν μέχρι να ομαλοποιηθεί η καθημερινότητά τους, οι πληγέντες συμπολίτες μας. Για την αποκατάσταση των ζημιών, απαιτήθηκαν κουφώματα, ηλεκτρολογικό υλικό, υλικά (και εργασίες) για την στέγη, ενώ καταγράφονται και προσφορές από βιοτεχνίες επίπλων κ.α. επιχειρήσεις του τόπου.

Την οδύνη του για την απώλεια του συμπολίτη μας και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εξέφρασε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΤΚ Περίστασης Γιώργο Χελιδονόπουλο και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακίδη βρέθηκαν επί τόπου στο σπίτι, όπου είναι σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες συνεργείων για την ολοκλήρωση των εργασιών.