“Έφυγε” ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Κορινού Απόστολος Βουνίσιος – Τα συλλυπητήρια μηνύματα

Κοινωνία

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Κορινού, Απόστολος Βουνίσιος σε ηλικία 70 ετών. Ο δυο φορές πρόεδρος και δημοτικός σύμβουλος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Κατερίνης, στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας.

“Έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας ,αγαπημένε μας φίλε Απόστολε!!Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, οικογενειάρχης, φίλος και αγωνιστής της αυτοδιοίκησης!!Πρόσφερες στον τόπο σου γιατί τον λάτρευες και προσπαθούσες καθημερινά να βρίσκεσαι στο πλευρό των συνδημοτών σου!!Σ’ ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη σου όλα τα χρόνια !!Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο και η σκέψη όλων μας να σε συνοδεύει!!Ο πρόωρος θάνατος μας «στέρησε» την παρουσία σου αλλά θα βρίσκεσαι πάντα στην καρδιά μας….”, ανάρτησε στο facebook η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου

“Καλέ μου φίλε, δεν ξέρω πώς να σε αποχαιρετίσω. “Φεύγεις” τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Ποια παρηγοριά να απαλύνει τον πόνο των δικών σου ανθρώπων και όσων είχαμε τη χαρά να σε γνωρίσουμε! Υπηρέτησες με πάθος τον τόπο σου. Τον Κορινό και τους ανθρώπους του. Θα μας λείψεις. Καλό ταξίδι Αποστόλη μου!”, αναφέρει σε μήνυμα στο στο facebook ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

Η είδηση της απώλειας του αγαπητού φίλου Αποστόλη Βουνίσιου μας γέμισε βαθιά θλίψη. Ο Αποστόλης Βουνίσιος υπήρξε ένας επιτυχημένος και πρωτοποριακός επιχειρηματίας, ένας εργατικός και έντιμος άνθρωπος.Άνθρωπος με πλούσια δράση στα κοινά. Τόσο από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Κορινού όσο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Κορινού, αγωνιζόταν πάντοτε για το καλό και την πρόοδο του τόπου του, του Κορινού, που τόσο πολύ αγαπούσε. Για όλους εμάς που είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε ως άνθρωπο και ως φίλο, αισθανόμαστε ότι έφυγε από κοντά μας ο άρχοντας του Κορινού, αφήνοντας ένα κενό αλλά και μια παρακαταθήκη με το σπουδαίο του έργο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συμμετέχοντας στο βαρύ πόνο της οικογένειάς του, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Πιερίας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας εκφράζει τη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του Αποστόλη Βουνίσιου, ο οποίος υπήρξε αταλάντευτος υπηρέτης του Κορινού και των συμπολιτών του. Διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα, διακρίθηκε για το αγωνιστικό του φρόνημα και τη μεγάλη του αγάπη τον Κορινό και αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Θα είναι πάντα ζωντανός στη μνήμη μας! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.