Τι απαντούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι στα ερωτήματα που θέσαμε «Λίγα λόγια και σταράτα με την Εύη» (μέρος 2ο)

Πολιτική
Ευγένιος Παπαδόπουλος
Δημήτρης Κεραηλίδης
Νίκος Τσουπέης

Συνέντευξη με Υποψηφίους Δημάρχους Κατερίνης «Λίγα Λόγια & Σταράτα με την Εύη». Υποβάλαμε 6 ερωτήσεις, τις ίδιες, στους 7 υποψηφίους Δημάρχους Κατερίνης και τους ζητήσαμε να μας απαντήσουν , σε όσες θέλουν, σύντομα, με κάθε απάντηση να μην ξεπερνά αυστηρά τις 50 λέξεις. 
Κάθε ημέρα θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις όλων σε κάθε ερώτηση, εσείς διαβάζετε και συγκρίνετε. Δεν μας απάντησαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κ. Κουκοδήμος, Θ. Λιακόπουλος. Γ. Νταντάμης και Σ. Χιονίδης.

Η 2η ερώτηση που θέσαμε είναι:  Τα τελευταία 30 χρόνια, από το 1980 έως σήμερα, ποιος ήταν ο καλύτερος Δήμαρχος Κατερίνης κατά τη γνώμη σου;

Ευγένιος Παπαδόπουλος: .Ο Θεόφιλος Καμπερίδης,ως καινοτόμος στις ιδέες και προτάσεις του για τον τότε Δήμο! Δημοκρατικός,αν και σε δύσκολους “κομματικούς” καιρούς!

 Νίκος Τσουπέης: Δεν νομίζω ότι κανένας κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών .Όχι γιατί ήταν όλοι ανίκανοι αλλά γιατί όλοι προέρχονταν από αστικά κόμματα, που η πολιτική που υπηρετούν και εφαρμόζουν είναι σε αντίθεση με την ικανοποίηση των εκάστοτε αναγκών των λαϊκών οικογενειών.

Δημήτρης Κεραηλίδης: Ο καλύτερος μακράν Δήμαρχος Κατερίνης όλων των εποχών, ήταν ο ΚΥΡΙΟΣ, ΣΥΜΕΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ.