Συνάντηση Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Πολιτική

Σειρά σημαντικών θεμάτων, που αφορούν στις ανάγκες και στις προτεραιότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου, συζητήθηκαν κατά την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, στην Αθήνα.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε για την πορεία των έργων, που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη, τα οποία χρηματοδοτούνται από τα Προγράμματα «ΦιλόΔημος ΙΙ» και «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και για τις προτάσεις που έχει υποβάλει ο Δήμος προς ένταξη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Συζητήθηκαν επίσης η αντιμετώπιση των ζητημάτων λειψυδρίας, ύδρευσης και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Δήμος, εξαιτίας των φυσικών καταστροφών των τελευταίων ετών.

Η εκτενής συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας με τον Δήμο, για όλα τα αναπτυξιακά ζητήματα, παραμένει συνεχώς ενεργός και ανοιχτός.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και τη στήριξή του στον Δήμο Δίου-Ολύμπου.