Προσφορά αγάπης προς συνδημότες, η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δ.Κατερίνης – Μεγάλη ανταπόκριση στην πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης

Κοινωνία

Με κεντρικό μήνυμα «Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές», προσφορά Αγάπης προς συνδημότες που έχουν ανάγκη από αίμα, αποτέλεσε η Εθελοντική Αιμοδοσία που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, το πρωί της Κυριακής, 28/2/2021, στον χώρο του Κέντρου Ημέρας «Τέσσερις Εποχές», στο Παλιό Νοσοκομείο.

Στην πρόσκληση του Δήμου ανταποκρίθηκαν δημότες, καθώς και στελέχη του Δ.Κατερίνης και πρόσφεραν λίγο από το αίμα τους. Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας τηρήθηκαν όλα τα καθορισμένα πρωτόκολλα και οι κανόνες υγιεινής για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας (Θερμομέτρηση κατά την είσοδο, χορήγηση του απαραίτητου εξοπλισμού ατομικής προστασίας [μάσκες, γάντια, αντισηπτικό], τήρηση των αποστάσεων κ.λ.π.).

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, εξέφρασε ευχαριστίες και συνεχάρη όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην αιμοδοσία, για την πολύτιμη προσφορά τους και μάλιστα υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης. Επίσης, ευχαρίστησε τα στελέχη του τμήματος αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων, καθώς και τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για την άρτια οργάνωση.

Στην αιμοδοσία παρέστησαν επίσης: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Γεν. Γραμματέας, στελέχη και εργαζόμενοι του Δήμου Κατερίνης.