«Αφετηρία για Σταδιοδρομία»Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών στο Perrotis College με την υποστήριξη της ΕΛΑΪΣ – Unilever και των My market

Κοινωνία

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τo Perrotis College, σε συνεργασία με την ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market, παρέχει σε ενδιαφερόμενους υποψήφιους τη δυνατότητα υποτροφιών για φοίτηση στη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Μέσω της πρωτοβουλίας «Αφετηρία για Σταδιοδρομία», η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market δείχνουν ουσιαστικά και έμπρακτα την υποστήριξή τους σε νέους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον αγροδιατροφικό τομέα, προσφέροντας οκτώ μερικές υποτροφίες διδάκτρων Μεταπτυχιακών Σπουδών διετούς φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ύψους 42.000 ευρώ στα εξής προγράμματα:

 • MSc in New Food Product & Business Development
 • MSc in Marketing for the Agro-Food Sector
 • MSc in Sustainable Agriculture & Management

Αρωγός της προσπάθειας είναι και αυτή τη φορά οι καταναλωτές, καθώς, με κάθε αγορά προϊόντων Unilever στα καταστήματα My market, συνεισφέρουν στην πρωτοβουλία για την υποστήριξη νέων που βρίσκονται στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας.

Λίγα λόγια για το Perrotis College
Το Perrotis College ιδρύθηκε το 1996 και αποτελεί τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ενός μη-κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού ιδρύματος με ιστορία και κοινωνική προσφορά 116 ετών. Προσφέρει προπτυχιακά (B.Sc.) και μεταπτυχιακά (M.Sc.) προγράμματα σπουδών πιστοποιημένα από το Cardiff Metropolitan University της Ουαλίας. Τα τριετή αγγλόφωνα προπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται στις ακόλουθες κατευθύνσεις και περιλαμβάνουν αντίστοιχες ειδικότητες: 

 • B.Sc. Sustainable Agriculture and Management
 • B.Sc. Food Science & Technology
 • B.Sc. International Business
 • B.Sc. Environmental Science
 • B.A. Digital Marketing Management

Τον Σεπτέμβριο τoυ 2017 ξεκίνησε τη λειτουργία της η Μεταπτυχιακή Σχολή του Perrotis College, προσφέροντας τα εξής προγράμματα σπουδών: 

 • M.Sc. in New Food Product & Business Development
 • MSc in Marketing for the Agro-Food Sector
 • MSc in Sustainable Agriculture & Management


Λίγα λόγια για την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER Hellas AE

H ΕΛΑΪΣ-UNILEVER, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Unilever, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα, που παράγει και διαθέτει περίπου 400 επώνυμα προϊόντα σε περισσότερες από 190 χώρες. Με μια μεγάλη ποικιλία αγαθών υψηλής ποιότητας στις κατηγορίες καλλυντικού, απορρυπαντικού και τροφίμου καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες κάθε οικογένειας και κάθε νοικοκυριού. Μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων και των επενδύσεών της δίνεται στην έρευνα και την αειφόρο ανάπτυξη. Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER συνεργάζεται με πολλούς Επιστημονικούς Οργανισμούς & με Μ.Κ.Ο. προκειμένου να προωθήσει τοπικά αειφόρες πρακτικές και πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Λίγα λόγια για την αλυσίδα καταστημάτων Μy market
Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 227 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στην συντριπτική τους πλειονότητα με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η βιώσιμη ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.