Γ. Τζήμας, Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας: “Ευχαριστώ τους φορείς και τους πολίτες”

Κοινωνία

Μετά  την προαγωγή μου στο βαθμό του Ταξίαρχου  και την επανατοποθέτησή μου ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, απευθυνόμενος προς τους τοπικούς παράγοντες, φορείς και πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, νιώθω ολόψυχα την ανάγκη  να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, τη βοήθεια προς το πρόσωπό μου αλλά και γενικά προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας

“Ευχαριστώ την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την  εμπιστοσύνη που μου έδειξε  όλα αυτά τα χρόνια και μου δείχνει αναθέτοντάς μου, θέσεις ευθύνης.

Ευχαριστώ τις Αρχές και τους Φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την άριστη συνεργασία μας, τόσο σε ότι αφορά το αστυνομικό έργο, όσο και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη δράσεων με κοινωνικό χαρακτήρα, αποσκοπώντας στην ενημέρωση των πολιτών και στην πρόληψη τους εγκλήματος.

Ευχαριστώ τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης που με την αντικειμενική τους προσέγγιση, βοήθησαν και ανέδειξαν το έργο που παρήχθη.

Επιπλέον, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, όλων των Υπηρεσιών της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, για την αμέριστη στήριξή του, την σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του προς την κοινωνία μας. Το έργο που επιτελέσαμε αλλά και θα συνεχίσουμε να επιτελούμε είναι αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν  με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική προσφορά τους.