10 νέοι κάδοι ανακύκλωσης ενδυμάτων, υποδημάτων και παιχνιδιών στον Δήμο Κατερίνης

Κοινωνία

Επιπλέον δέκα κάδους συλλογής ενδυμάτων, υποδημάτων, αλλά και παιχνιδιών που δεν χρησιμοποιούνται τοποθέτησε ο Δήμος Κατερίνης μπροστά σε σχολεία καθώς και σε άλλα σημεία τόσο στην Κατερίνη όσο και σε Κοινότητες του Δήμου. Πρόκειται για πρόγραμμα που, με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή με σκοπό τη μείωση απορριμμάτων και την εξοικονόμηση χρημάτων.

Υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Γιώργου Κυριακίδη, οι 10 νέοι κάδοι τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, επί της οδού Τερζοπούλου απέναντι από συγκρότημα σχολείων (2 κάδοι), στην Πλατεία Βενιζέλου, επί της οδού Κιλκίς, καθώς επίσης και στις Κοινότητες Λόφου, Καλλιθέας και Κορινού.

Για τη συνέχιση και επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης ενδυμάτων, υποδημάτων και παιχνιδιών στην Κατερίνη, σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, επισήμανε: «Τα προγράμματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την ανακύκλωση υλικών, συνεχίζονται. Στο πλαίσιο αυτό, τοποθετήσαμε 10 νέους κάδοι συλλογής ενδυμάτων, υποδημάτων αλλά και παιχνιδιών. Μέχρι σήμερα έχουμε τοποθετήσει στην Κατερίνη αλλά και σε Κοινότητες του Δήμου, 45 κάδους! Ευχαριστώ τους δημότες μας που ανταποκρίνονται σ’ αυτά τα προγράμματα και συνεχίζουν να βάζουν στη ζωή τους την ανακύκλωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ολοένα και λιγότερο το περιβάλλον καθώς και να εξοικονομούνται χρήματα».